sobota, 12. maj 2018

Ime: Single Blondie
Pivovarna: Reservoir Dogs Brewery, Nova Gorica

Stil piva: Zlati ale

Vsebnost alkohola: 5%
Na voljo: točenoZa tole blondinko iz goriške pivovarne Reservoir Dogs pravijo sicer, da je samska, a take punce kaj kmalu najdejo družbo. Je le lahkotni zlati ale, ki je lepo zahmeljen z ameriško sorto hmelja Simcoe.

Blondinka ima zelo veliko belo kremasto pokrivalo, ki za precej dolgo časa pod sabo skrije njeno popolnoma motno zlato-oranžno telesce. Nosi nežen parfum v katerem se prepletajo travnate hmeljne arome z nekaj dodatka domačih sort sadja (jabolke in hruške), čisto na rahlo pa z notami kosmulj potegne še na blago kiselkasto stran. Z rahlo grenkobo senenega značaja nas pozdravi v okusu, to pa naredi dokaj konkretno, doda malo sladkega značaja, poslovi pa se s krajšim pookusom.

Blondinka je precej lahkotnejšega značaja, kot tudi mora biti, je povsem preprosta in ne komplicira. Naredi to, za kar je bila poslana.
Cena: 1,50€ (0,15l; točeno) - Makro Beer Fest (Ljubljana)

Kje še ga najdem?
  • Reservoir Dogs Točilnica (Nova Gorica)
  • Lajbah (Ljubljana)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sorodni in podobni zvarki:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 3,1 / 5 → korekten, piten in preprost ale, ki dobro odžeja; sam stil je zame preveč preprost
(IZGLED: 4/5 - AROMA: 7/10 - OKUS: 6/10 - TELO: 3/5 - KONČNI VTIS: 11/20)

0 komentarji:

Objavite komentar

Najdi me!

https://www.facebook.com/beerbottlescollection/https://twitter.com/PivoManBloghttps://www.instagram.com/pivo.man/https://untappd.com/user/Beer-Bottles-Collection

Kdo je PivoManVse o pivu in kar paše zraven!

V prvi vrsti je PivoMan lovec na slovensko pivo. Kar obstaja je potrebno najti in pokusiti. Je pa tudi skupek zapisov o vsem, kar se pivu poda.

Novice o dogajanju na slovenski sceni piva in o pivu nasploh. Napovedniki dogodkov povezanih s pivom in kaj prihaja novega na sceno. Predstavitev slovenskih pivovarn in ocene slovenskih piv. Povezovanje piva s hrano in še marsikaj.

Za kakršnekoli ideje, predloge, opombe, ponudbe vam je PivoMan na voljo na e-naslovu

beerbottlescollection@gmail.com

Arhiv

Išči!

Naroči se na objave!

Povezave o pivu

Obisk

Zagotavlja Blogger.