petek, 11. december 2015

December je čas, ko vsi radi naredimo pregled za iztekajoče se leto. Kaj je bilo dobrega in kaj je bilo slabega? In nekaj podobnega bomo naredili tudi na našem blogu. Za začetek bomo izbrali Najboljši festival piva za leto 2015, po mnenju bloga Pivoman in FB strani Beer Bottles Collection.

Konkurenca in posledično tudi izbor sta bila letos precej huda. Priča smo bili številnim festivalom piva skoraj v vseh koncih naše države. Obiskali smo majhne in velike festivale, enodnevne in večdnevne, novince med festivali ter že uveljavljene festivale - in nato izbrali najboljšega.

Toda, kaj naredi festival dober. Izbor piva je brez dvoma glavni faktor. Novosti na sceni prav tako zelo pripomorejo k privlačnosti. Prav tako spremljevalna ponudba in lokacija, ter navsezadnje tudi splošno vzdušje na festivalu.

In, ko na koncu leta potegnemo črto, ugotovimo, da je najboljši festival piva za leto 2015 eden in edini Štajerski Festival Piva v organizaciji mariborske trgovine Pivarna.

0 komentarji:

Objavite komentar

Najdi me!

https://www.facebook.com/beerbottlescollection/https://twitter.com/PivoManBloghttps://www.instagram.com/pivo.man/https://untappd.com/user/Beer-Bottles-Collection

Kdo je PivoManVse o pivu in kar paše zraven!

V prvi vrsti je PivoMan lovec na slovensko pivo. Kar obstaja je potrebno najti in pokusiti. Je pa tudi skupek zapisov o vsem, kar se pivu poda.

Novice o dogajanju na slovenski sceni piva in o pivu nasploh. Napovedniki dogodkov povezanih s pivom in kaj prihaja novega na sceno. Predstavitev slovenskih pivovarn in ocene slovenskih piv. Povezovanje piva s hrano in še marsikaj.

Za kakršnekoli ideje, predloge, opombe, ponudbe vam je PivoMan na voljo na e-naslovu

beerbottlescollection@gmail.com

Arhiv

Išči!

Naroči se na objave!

Povezave o pivu

Obisk

Zagotavlja Blogger.