sobota, 1. avgust 2015

Laško Malt Jagoda

Iz pivovarne Laško prihaja brezalkoholni sladni napitek, po domače malt, ki za poletje prinaša nov okus - jagoda. Nekaj sadnega za trenutke, ko bi namesto piva nekaj brezalkoholnega in sadnega.
 
Malt Jagoda je na pogled temnejšega rdečega odtenka (jagodne barve), njegov izgled pa na vrhu kozarca dopolni manjša bela glava, ki tam nekaj časa tudi počaka. V aromi se nam kaže svež sadni značaj, ki prinaša zrele jagodne pridihe - kot jagodni sok. Tudi v okusu je prepoznati ta zreli jagodni značaj s svojo sladkobo, ne pretirano, a vseeno dobro zaznavno in prepoznavno.
 
Brezalkoholni Malt Jagoda se izkaže kot sadna, sladka brezalkoholna pijača, ki poleg svojega jagodnega značaja izkazuje tudi svežino in bo odžejala v poletnih dneh - takrat, ko bi namesto piva raje nekaj podobnega soku.   
 

Malt Jagoda

Laško

Sadni malt

0%

Kje naj ga iščem?


  • trgovine Mercator (po Sloveniji)
  • trgovine Tuš (po Sloveniji)
  • trgovine Špar (po Sloveniji)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Če vam je bilo všeč to pivo, poizkusite še:



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 2,5 / 5 → značaj jagod se lepo prepozna, tako da gre za prijetno in lepo pitno brezalkoholno gazirano pijačo

(IZGLED: 2/5 - AROMA: 6/10 - OKUS: 5/10 - TELO: 3/5 - KONČNI VTIS: 9/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 

**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**

Ni komentarjev:

Objavite komentar