ponedeljek, 21. avgust 2017

Kje se bo dogajalo - avgust in september


🍻 Beer Fest Kočevsko (26.8.2017)

Kočevje postaja najnovejši kraj, kjer se bo odvil festival piva. Na idilični lokaciji od Kočevskem jezeru v organizaciji Kava Bar Zeus ljubitelje piva pričakujejo zvarki domačih in tujih pivovarjev - Hopsbrew, Green Gold Brewing, Lobik, HumanFish, Reservoir Dogs, Vizir, Medvedgra, Zmajska Pivovara, The Garden Brewery in mogoče še kaj. Za spremljavo pa bo s kraft picami poskrbel Ogenj & Mocarela. Več informacij na FB strani dogodka - Beer Fest Kočevsko.


🍻 3. Izola Beer Fest (26.8.2017)

V organizaciji izolskega Hangar Bara se bo odvil že tretji festival piva v Izoli. Med sodelujočemi se bodo znašli: Beerkinka, Brew Revolt, Birolog, Laško, Mali Grad, Varissh, Tektonik, San Nicolo, Pivarna in San Servolo. Več informacij o dogodku - 3. Izola Beer Fest.


🍻 Šaleški Festival Piva (1.9.2017)

Tudi letos se bo v središču Šoštanja, natančneje na Trgu bratov Mravljakov odvil Šaleški Festival Piva z domačimi in tujimi pivovarji. Več informacij o dogodku najdete na njihovi FB strani - Šaleški Festival Piva.


🍻 Pivomanija (2.9.2017)

V Ajdovščini se prvi vikend v septembru obeta ponovitev in nadgradnja lanskoletnega najboljšega festivala piva pri nas. Na obisk k organizatorju Peliconu pridejo naslednji sodelujoči: Loo-blah-nah, Hopster, Reservoir Dogs, Kaki Kraft, Carniola, Hopsbrew, Lobik, Green Gold Brewing, Tektonik, HumanFish in TANKR, ki bo točil piva Bevog, Mali Grad, Barut in še nekaj tujih dobrot. Poleg tega, pa se obetata še dve pivovarski premieri - prideta namreč tudi pivovarni Kralj in Castra. Tudi spremljevalnega dogajanja v obliki glasbe, hrane in še česa pa ne bo manjkalo. Več podrobnosti najdete na FB strani - Festival Piva Pivomanija. Mimogrede, tudi letos vas bo neomejeno pokušino piv prinesla vstopnica za dogodek.


🍻 The Who Cares For Beer Festival (2.9.2017)

Najbolj natrpan pivski vikend se nadaljuje na avstrijski strani Gornje Radgone, kjer bodo pri Bevogu gostili več kot 70 piv butičnih pivovarjev iz različnih koncev Evrope. Seveda so v pivovarni poskrbeli tudi za glasbeno spremljavo, točne podatke o sodelujočih pa najdete na FB strani dogodka - The Who Cares For Beer Festival.


🍻 4. Brežiški Festival Piv (2.9.2017)

V Brežicah se na najbolj natrpan vikend obeta četrta izvedba festivala piva. Organizatorji iz MC Brežice obljubljajo domače in tuje pivovarje, ki jim bo družbo s svojim tovornjakom delal Lars & Sven. Več informacij o dogodku - 4. Brežiški Festival Piv.


🍻 SG Fest Beer & Food (2.9.2017)

Komur pa tudi to še ne bo zadosti ta vikend, se bo dogajalo tudi v Slovenj Gradcu. Tam se bo namreč odvil Street Food & Craft Beer Festival na katerem se bodo poleg ponudnikov ulične hrane točila tudi piva naših pivovarjev - Bevog, Mali Grad, Reservoir Dogs, HumanFish, Varissh in Maister. Za razvajanje ušes pa bodo poskrbeli MI2. Več informacij seveda na FB strani dogodka - SG Fest Beer & Food.


🍻 3. Grajski Festival Kraft Piva (8.9.2017)

V Sevnici se bo na gradu odvil že tretji festival piva, tokrat prvič v izvedbi lokala Graščakova Hči. Na dogodku se bo predstavilo nekaj bolj ali manj lokalnih pivovarjev, varilo se bo grajsko pivo obeta pa se tudi premierna predstavitev nove posavke pivovarne. Vsi zainteresirani kar na FB stran - Graščakova Hči Vabi Na 3. Grajski Festival Kraft Piva.


🍻 2. Savinja Beer Fest (9.9.2017)

V Mozirju se bo v organizaciji Zavod Sprememba odvila ponovitev lanskoletnega Savinja Beer Festa. Svoje zvarke bodo v savinjski dolini točili Pivovarna APE, Fabrika Piva, Hopsbrew, Lobik, Loo-blah-nah, Menin'c in Pogis. Kdor se bo odpravil na pot v Mozirje lahko dodatne informacije najde na FB strani - 2. Savinja Beer Fest.


🍻 Karavana Domačih Pivovarn v Idriji (9.9.2017)

Karavana Domačih Pivovarn se bo tudi letos ustavila v Idriji. MC Idirija bo v sodelovanju s pobudnikom karavane, Zavod Prevhub, na festivalu postavila 6 stojnic, ki jih bodo zasedli domači pivovarji. Med njimi se bodo znašli Hopster, Komunajzer in mammut. Več informacij pa najdete tudi na njihovi FB strani Karavana Domačih Pivovarn v Idriji.


🍻 Pivo & Burger Fest (16. in 17.9.2017)

Pogačarjev trg bodo sredi septembra zopet zasedli pivovarji in ustvarjalci burgerjev, kajti na sporedu bo že pravljična deveta izvedba tega super okusnega zmenka. Kot so nas organizatorji že navadili, se bo tudi tokrat nas tojnicah kar trlo okusnih burgerjev razno raznih različic, točili pa se bodo številni oksuni in zanimivi zvarki izpod rok domačih in tujih pivovarjev. Kdo vse bo prišel na tržnico pa najdete na FB strani Pivo & Burger Fest.


🍻 Makro Beer Fest Maribor (29. in 30.9.2017)

Konec pivsko super razgibanega septembra pa bo zopet pripadel štajercem. V Mariboru se bo namreč odvila ponovitev lanskoletnega najboljšega festivala piva pri nas (skupaj s Pivomanijo) - Makro Beer Fest 2017. Organizatroji, to je štacuna dobrih zvarkof Pivarna, bo na trg zopet zvabila najboljše domače pivovarje, ki jim bo družbo delalo še lepo število pivovarskih mojstrev iz sosednjih in bližnjih dežel. Seveda pa ne bo manjkalo niti dobre glasbe in okusne hrane. Več o dogodku - Makro Beer Fest Maribor 2017.

Ni komentarjev:

Objavite komentar