torek, 28. avgust 2018

Lobik Chubby Brewer


Ime: Chubby Brewer
Pivovarna: Lobik Brewery, Maribor

Stil piva: NEIPA

Vsebnost alkohola: 7%
Na voljo: točeno - pločevinka


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Chubby Brewer je še en NEIPA zvarek, ki na police in v trebuhe žejnih ljubiteljev piva prihaja iz štajerskega konca. Lobiki zatrjujejo, da je to najboljše pivo, kar so ga kdaj zvarili - popolnoma "juicy" in skorajda brez grenkobe, kot se za NEIPA pač spodobi.

Velika bela puhasta glava pod seboj v kozarcu kar kmalu razkrije zlato-rumeno telo tega debeluščka, ki je srednje motnikavo. Objame nas z lahko prepoznavno aromo sadne tržnice, kjer najbolj izstopajo tropski toni ananasa, grenivke, manga, breskve in še kaj bi se našlo. Kot obljubljeno na pločevinki, je grenkobni karakter zelo zadržan, ravno toliko izrazenm da ga je začutiti. Grenkobo pa uravnajo in skoraj prevzamejo nežni, sladki sadni toni, ter blag citrusni priokus. Vse pa se na koncu zaključi z daljšim, a blažjim pookusom, ki nas spominja na to sadno bombico.

Chubby Brewer je imenu navkljub lahkotnejšega, poletnega stasa in telesa, ter bo s svojimi lastnostmi povsem navdušil ljubitelje tega stila, ljubitelje aromatičnih piv in nežnega karakterja v okusu. Sami pravijo, da gre za njihovo najboljše pivo - težka izbira, a mogoče je to celo res.
Cena: 3,20€ (0,33l; pločevinka) - Že v redu, Primož (Ljubljana)




  • Sir William's Pub (Ljubljana)
  • Pivarna (Maribor)
  • Lajbah (Ljubljana)
  • Pivoljub (Ljubljana)
  • Za Popen't Pivoteka (Ljubljana)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sorodni in podobni zvarki:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 4,5 / 5 → Chubby mi je popolnoma pisan na kožo s svojo super sadno aromo in nežnejšim, le rahlo grenkobnim okusom
(IZGLED: 4/5 - AROMA: 10/10 - OKUS: 9/10 - TELO: 4/5 - KONČNI VTIS: 18/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!***

Ni komentarjev:

Objavite komentar