petek, 13. oktober 2023

Clef Strawberry Banana Sour

Še en kisli sadni zvarek je dozorel v kotlih pivovarne Clef. Tokrat so se odločili pripraviti klasično kombinacijo jagode in banane, a seveda v njim (in tudi pivopivcem) ljubi kisli verziji.  

Jagodno-bananasto pivo je na izgled popolnoma motnega, umazanega in bledo rožnatega telesa, na vrhu kozarca pa za kratek čas nastane še precej tanka bela pena. Aroma je prijetna s svojim sadnim in sladkim značajem - v ospredju se pojavi banana, iz ozadja pa jo spremljajo še jagode. Za bonus pa dobiimo še nekaj vanilijastega pridiha.  Požirek je srednje nežno kiselkast, usta sicer le rahlo potegne skupaj, na koncu pa nam da še nekaj sladkobe. Nežen pookus pa zaključi to sladico. 

Strawberry Banana Sour kot so si ga zamislili v pivovarni Clef je prijetno osvežilnega značaja zaradi svoje kiselkasto-sadne kombinacije, prav zaradi tega pa je tudi zelo preprosto piten in svež.


Strawberry Banana Sour

Petrovče

Smoothie kisli ale

5,9%

Kje naj ga iščem?



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Če vam je bilo všeč to pivo, poizkusite še:



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 3,6 / 5 → smoothie sladica - svež in prijetno osvežilen
 
(IZGLED: 3/5 - AROMA: 8/10 - OKUS: 8/10 - TELO: 4/5 - KONČNI VTIS: 13/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 

**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**

Ni komentarjev:

Objavite komentar