sreda, 4. oktober 2023

Reservoir Dogs Helter Skelter

Novogoriški Reservoir Dogs so za lepši konec poletja pripravili eno svežo in nizkoalkohono zadevico. Zvarili so namreč pivo stila gose, ki pa so ga še dodatno olepšali z limono, hibiskusom in ingverjem. 

Tanka rožnato-bela penasta glava za kratek čas pokrije kristalno jasno telo rdečkaste barve. Aroma je nežna, a v prvem trenutku spomni na klasičen hibiskusov čaj z nekaj več dodatka limone, kasneje pa nekoliko bolj zadiha še sramežljiv ingver. Požirek je v začetku srednje nežno kiselkast, nekoliko bolj limonast, v nadaljevanju in finišu pa kar pošteno trpek. Nežen pookus pa še na kratko pusti to sled na jeziku. 

Helter Skelter je precej lahkotnega telesa, na trenutke tudi malce vodenega, zaradi svojih zgoraj opisanih lastnosti pa deluje zelo svež in v požirku izjemno osvežilen. Kot en špricar od piva in tudi zamenjal ga bo lahko v toplih dneh.
  

Helter Skelter

Nova Gorica

Sadni gose

3,9%

Kje naj ga iščem?



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Če vam je bilo všeč to pivo, poizkusite še:



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 3,5 / 5 → nežen, osvežilen in zelo piten - res kot en malo bolj razredčen špricar

(IZGLED: 3/5 - AROMA: 7/10 - OKUS: 7/10 - TELO: 4/5 - KONČNI VTIS: 14/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 

**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**

Ni komentarjev:

Objavite komentar