torek, 14. september 2021

Tuš Sadno Pivo Gose Z Višnjami

Sadni gose z višnjami je nastal po recepturi naše vrhunske kuharske mojstrice Ane Roš posebej za trgovine Tuš. Zvarili pa so ga v pivovarni Reservoir Dogs, ki imajo že kar nekaj izkušenj s tem kiselkasto-slanim stilom piva.
 
Pivo je temnejšega odtenka rubinasto-rdeče barve, tanjša rožnato-bela glava pa ga ne zakrije ravno za dolgo časa. Aroma je precej nežna in ne ravno izrazita, čeprav bomo v njej vseeno prepoznali saden občutek višenj. Požirek nam s vojo sadno kislino usta lepo potegne skupaj, v finišu pa postane kar pošteno, a prijetno trpek. Rahel sladek priokus sem ter tja pa še nadgradi to svežino.
 
Višnjev gose je lahkotnega telesa in zelo osvežilnega duha, ki je kombinacija sadno-kiselkastega karakterja. Čisto nežen slankast priokus na koncu pa poskrbi, da si poželimo še naslednjega požirka.   
 

Tuš Sadno Pivo Gose Z Višnjami

Nova Gorica
 
za trgovine Tuš 

Sadni gose

4,5%

Kje naj ga iščem?


  • trgovine Tuš (po Sloveniji)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Če vam je bilo všeč to pivo, poizkusite še:



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 3,7 / 5 → zelo svež in osvežilen, sicer malo bolj skrije svoje sadne lastnosti (še posebej v aromi), ampak se pa zelo lepo pije

(IZGLED: 4/5 - AROMA: 7/10 - OKUS: 8/10 - TELO: 4/5 - KONČNI VTIS: 14/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 

**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**

Ni komentarjev:

Objavite komentar