četrtek, 18. avgust 2016

Na izlet do hladilnika


Pravi pivoljubec poskrbi, da hladilnik s pivom ni (skorajda) nikoli popolnoma prazen. Pa pojdimo na izlet do hladilnika, da vidimo kaj v kratkem čaka na pokušino.
Nekaj zvarkov domačih pivovarn v hladilniku pridno čaka na menjavo z angleškimi zvarki. Kdo bo nadomestil Hercula (Tektonik), Illusion (Hopsbrew), Conqueror, Sucubo (Reservoir Dogs), Black Magic Woman (Mali Grad), Maximus (Vizir) in Freezbee Beer (Bevog) pa bomo še videli.

Na pokušino pa čaka popolnoma sveži Tektonikov Dizzy, Pop My Višnja iz srbskega Kabineta, ter nekaj zvarkov iz trgovine Pivoljub (Pohjala, Thornbridge in Mikkeller). Nekje vmes pa se sramežljivo skriva še testna verzija prihajajoče pivovarne Mister.

Kaj pa čaka v vašem hladilniku?

2 komentarja:

  1. Očitno se je tale marketinška fama ala Bevog prijela tudi Reservoir Dogs. Drugače pa zelo shizofreničen izbor, zgleda osnovan bolj na kul faktorju, kot čem drugem. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Izbor je osnovan na tem, da poskusim kar še nisem, ter da v menjavo ponudim nekaj zadev različnih pivovarjev. Ne vem sicer zakaj bi bil to shizofreničen ali osnovan na kul faktorju, ampak prav.

      Izbriši