sreda, 27. oktober 2021

The Blek Goat Oh My Goat

Pivovarna The Blek Goat iz gorenjskega konca že zaradi svojega imena potrebuje v svojem naboru piv nekaj povsem temnega. In seveda klasični stout po imenu Oh My Goat je kar prava izbira.  
 
Večja puhasta glava bež barve za kar nekaj časa prekrije kot nafta črno telo tega gorenjskega stouta. Aroma pokaže svojo prijetno in vabljivo sladno stran z notami kakava in temne čokolade ter čisto blagim praženim pridihom. Okus bolj kot sladkoba zaznamuje grenkoben in pražen značaj, ki je kar pošteno zaznaven, čeprav nekaj malega sladkobe je pa vseeno občutiti poleg. Nežnejši pookus pa še dolgo pusti svojo blago praženo sled.
 
Oh My Goat he stout klasičnih lastnosti in nekoliko lažjega telesa, ki s svojim ravno prav izraznim značajem lepo podraži okuse. Zelo preprosto pitne stout, ki zaradi svojih blago praženih lastnosti kar kliče po mejavi skodelice kave.
 

Oh My Goat

Mojstrana

Stout

4,6%

Kje naj ga iščem?



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Če vam je bilo všeč to pivo, poizkusite še:



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 3,5 / 5 → zelo lepo piten, ne prevč pražen, ampak dovolj, da pusti konkreten vtis

(IZGLED: 3/5 - AROMA: 8/10 - OKUS: 7/10 - TELO: 3/5 - KONČNI VTIS: 14/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 

**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**

Ni komentarjev:

Objavite komentar