ponedeljek, 1. november 2021

Bevog European Hamster

European Hamster, evropski hrček, je še ena v (preveliki) vrsti ogroženih živali, ki so svoje mesto našle tudi v Bevogovi seriji Extinction Is Forever. Gre za sladki stout, bolj natančno za nitro čokoladni stout, ki postane prava paša tudi za oči - če se ga seveda pravilno natoči.
 
Popolnoma črn stout, kot polnočno nebo, prekriva srednje velika in zelo obstojna pena kavnate barve, ki ustvarja tudi tisti tipični slapasti izgled nitro piv. V aromi se ponaša s kar lepo izrazno aromo temne čokolade, ki jo nežno pražen pridih še nekoliko nadgradi, kasneje pa postane kar lepo kavnat. Solidna grenkoba dobro poboža po jeziku, svoje pa doda pe lepo izrazen pražen priokus. Med temi izraznimi okusi pa svoje opravi tudi nežnejša sladkoba, ki se kar malo skriva. Pookus pa nato še kar nekaj časa pusti na jeziku ta grenkobno-pražen značaj.
 
Bevogov nitro stout je srednje polnega telesa, nekoliko bolj zadržane karbonacije in kar žametnega občutka, ko počasi spolzi po grlu. Kljub temu, da gre za sladki stout, pa v njegovem okusu vseeno prevladujejo grenkobni in praženi okusi, ki bodo zaradi tega lepo nadomestili popoldansko kavo. 
 

European Hamster

Bad Radkersburg

Sladki stout

6%

Kje naj ga iščem?



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Če vam je bilo všeč to pivo, poizkusite še:



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 3,5 / 5 → ni sladek, sčasoma postane kar bolj kavnat, v ustih pa pusti prijeten značaj

(IZGLED: 4/5 - AROMA: 8/10 - OKUS: 7/10 - TELO: 3/5 - KONČNI VTIS: 13/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 

**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**

Ni komentarjev:

Objavite komentar