ponedeljek, 4. oktober 2021

Bevog Buzz

V preteklosti so v pivovarni Bevog kar pošteno eksperimentirali z motnimi IPA zvarki, da so prišli do željenega rezultata. Le tako je lahko Buzz postal del njihove "year round" linije piv, ko je na voljo skorajda v vsakem trenutku leta.   
 
Buzz je kar pošteno motnikavega telesa, kar seveda pritiče njegovemu stilu, in sicer dokaj blede, mlečno rumene barve. Njegov izgled zaključuje večja in kremasta bela glava, ki se počasi izmika. Aroma je nežno citrusna, predvsem limonasta, zraven se pojavi nekaj sladkega značaja, v ozadju pa nekaj senenega pridiha. Požirek je solidno grenkoben, zelo suh in senen v začetku, v nadaljevanju pa je okus nekoliko limonasto citrusast. Finiš je lahkotno poprast, pookus pa je nežen, a kar trajajoč. 
 
Bevogov hazy IPA po imenu Buzz je lahkoten v telesu, zelo svež v značaju ter predvsem osvežujoč z vsemi svojimi lastnostmi. Nekoliko bolj suh in manj saden v karakterju, ampak zelo lepo piten. 
 

Buzz

Bad Radkersburg

NEIPA

5,7%

Kje naj ga iščem?



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Če vam je bilo všeč to pivo, poizkusite še:



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 3,6 / 5 → dober hazy IPA, osvežujoč in lepo piten, čeprav malo več sladkobe bi mu zelo lepo sedlo

(IZGLED: 4/5 - AROMA: 8/10 - OKUS: 7/10 - TELO: 4/5 - KONČNI VTIS: 13/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 

**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**

Ni komentarjev:

Objavite komentar