sreda, 13. april 2022

Bevog Scottish Wildcat

Bevogova serija piv Extinction Is Forever, s katero ljudi ozaveščajo o ogroženih živalskih vrstah, se je razširila še za ta robustni porter. Naslednja ogrožena živalska vrsta, ki je tako mesto našla na pločevinki, je škotska divja mačka.
 
Porter je popolnoma temnega, črnega telesa, pokrit pa je z večjo in precej obstojno kremno obarvano glavo. Aroma je kar pošteno pražena, na trenutke kar kavnata z nekaj bolj prašnega občutka iz ozadja, kasneje pa postane še precej bolj prežgana, že kar malo preveč. V požirku prevlada solidna hmeljna grenkoba, ki jo dopolnjuje rahlo kisljat kavnati priokus. Pražen značaj je kar izrazit, še bolj pa je temu tako v trajajočem pookusu. 
 
Scottish Wildcat je porter kar konkretnega okusa in značaja - no, pa saj je robustni porter. V telesu je srednje polnosti, zaradi bolj kavnatega značaja pa deluje malo bolj zahteven.   
 

Scottish Wildcat

Bad Radkersburg

Porter

5,5%

Kje naj ga iščem?



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Če vam je bilo všeč to pivo, poizkusite še:



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 2,8 / 5 → res je kar konkreten in robusten ter z veliko praženega značaja, v aromi pa me nekaj kar pošteno zmoti - definitivno ne za moj okus, se ga pa da spiti

(IZGLED: 4/5 - AROMA: 5/10 - OKUS: 6/10 - TELO: 4/5 - KONČNI VTIS: 9/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 

**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**

Ni komentarjev:

Objavite komentar