petek, 22. april 2022

KramBrew Black Bull Coffee Lager

Black Bull Coffee lager iz štajerske pivovarne KramBrew je zvarek za ljubitelje temnega piva s kavnatim okusom. Ležak je zvarjen s Savinjskim Goldingom, s svojim kavnatim značajem pa bo poskrbel za dober dan.  
 
Črni bikec je skorajda popolnoma črne barve, pokrije pa ga srednje velika bež obarvana glava, ki se počasi izmika. V aromi nas najprej objame s prijetno čokoladno-karamelno noto, ki ji družbo dela zelo blag in bežen pražen pridih. V okusu ponuja srednjo hmeljno grenkobo, predvsem travnato v občutku, le malenkost kasneje pa pokaže tudi svoj kar lepo pražen značaj. Pookus pa še nežno in na kratko postoji na jeziku. 
 
Black Bull je pravi temni ležak, ki bo brez dvoma dobro odžejal ljubitelje temnih ležakastih klasik. S svojim kavnato-praženim značajem pa ne bo pozabil tudi na ljubitelje druge temne pijače, ki poskrbi za lepši dan. 
 

Black Bull Coffee Lager

Lenart v Slovenskih goricah

Temni ležak

5%

Kje naj ga iščem?


  • Kmetija Kramberger (Lenart v Slovenskih goricah)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Če vam je bilo všeč to pivo, poizkusite še:



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 3,2 / 5 → kar pošteno pražen, ampak to je bil cilj, se pa kljub temu lepo pije in ne pretirava s tem značajem

(IZGLED: 4/5 - AROMA: 7/10 - OKUS: 6/10 - TELO: 3/5 - KONČNI VTIS: 12/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 

**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**

Ni komentarjev:

Objavite komentar