petek, 14. julij 2023

Bevog Rufous Hare-Wallaby


V Bevogovo Extinction Is Forever serijo piv je priskakljal tudi ogroženi avstralsi kengurujček, oz. natančneje Rufous Hare-Wallaby ali na kratko mala. Seveda so pivo v pivovarni začinili z enim najbolj prepoznavnih avstralskih hmeljev, Galaxy. In sedaj kot avstralci, uživati ob žaru z enim dobrim pivom.
 
Pivo je popolnoma motnikavega telesa mlečno rumene barve, velika in rahlo rumenkasto-bela glava pa je kar dobro obstojna. Naš nos hitro napolni zelo prijetna tropska aroma, sladka in sočna z nekaj citrusnega pridiha iz ozadja. Požirek je solidno grenkoben in na trenutke mogoče kar malo oster ter travnat v značaju. Finiš je lahkotno citrusast, medtem ko je pookus trajajoč, kar občutek in s svojo suhostjo kar popivna jezik.
 
Bevogov wallaby je lahkotnega telesa in zelo svežega značaja. Na pogled deluje kot sokec, prav tako pa tudi zadiši iz kozarca. Na drugi strani pa je v požirku povsem drugačen in kar konkreten - ter dobro piten. 
 

Rufous Hare-Wallaby

Bad Radkersburg

NEIPA

6,7%

Kje naj ga iščem?



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Če vam je bilo všeč to pivo, poizkusite še:



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 3,8 / 5 → zelo prijeten, aromatičen še posebej, a tudi zelo lepo piten

(IZGLED: 5/5 - AROMA: 8/10 - OKUS: 7/10 - TELO: 4/5 - KONČNI VTIS: 14/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 

**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**

Ni komentarjev:

Objavite komentar