četrtek, 6. julij 2023

22Brewing Speak English?

Speak English? je interpretacija lahkotnega angleškega pale ale piva iz primorske pivovarne 22Brewing. Pri tem jim je pomagal hmelj Palisade, ter nekaj različnih sladov.

Primorski anglež je kar motnega telesa oranžno-jantarne barve, zelo velika umazano bela glava pa postoji zelo dolgo na vrhu kozarca. Aroma je v začetku nežno piškotasta z nekaj pridiha kruha in žita, kasneje pa zadiha še nekoliko bolj sadno in citrusasto. Požirek je srednje hmejno grenkoben, ta okus pa spremlja nekoliko kletna in začinjena nota. Pookus pa še kratko poleži na jeziku. 

Speak English? pivovarne 22Brewing je lahkotnega telesa in deluje preprostoo piten. Ob klasičnih angleških lastnostih pa ponudi še nekaj bolj začinjenega oz. kletnega karakterja.
 

Speak English?

Koper

Angleški ale

3,7%

Kje naj ga iščem?



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Če vam je bilo všeč to pivo, poizkusite še:



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 3,8 / 5 → preprosto piten, simpatičen; v značaju pa deluje malo netipično angleško oz. skorajda malo "divje"

(IZGLED: 4/5 - AROMA: 7/10 - OKUS: 8/10 - TELO: 4/5 - KONČNI VTIS: 15/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 

**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**

Ni komentarjev:

Objavite komentar