sobota, 15. julij 2023

Lobik Mango Pineapple Bango

Po Mangu Bangu, je tukaj še Mango Pineapple Bango. Lobiki so namreč zvarili NEIPA, ki so mu za poletno svežino in karakter dodali še pire manga in ananasa - da nas odpelje na najbolj oddaljene tropske otoke.  

Lobikov sadni sokec je popolnoma motnega telesasončno oranžne barve, njegov izgled pa zaključuje tanka bela glava, ki ne potraja preveč dolgo. Aroma je konkretno izrazita s svojim tropskim sadnim značajem - multivitaminska bombica s sočnim, zelo zrelim mangom v ospredju ter nežno citrusnim ozadjem. Začetek požirka je nežno grenkoben, zraven pa dobimo nekaj sadne sladkobe, bežne a z zelo zrelim značajem. V finišu sledi še blago citrusast kick, ki se nadaljuje v nežen pookus, sadno-grenko-kiselkast. 

Mango Pineapple Bango je pivo lahkotnega telesa in zelo svežega značaja. S svojo sadno-kislo-sladko kombinacijo bo odžejal in zelo osvežil, ob enem pa nas popeljal v kakšne bolj eksotične kraje - kot en sokec.
 

Mango Pineapple Bango

Maribor

Sadni NEIPA

5%

Kje naj ga iščem?


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Če vam je bilo všeč to pivo, poizkusite še:



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 4,3 / 5 → super osvežilen, zelo piten in lepo saden - res kot sok

(IZGLED: 4/5 - AROMA: 10/10 - OKUS: 8/10 - TELO: 4/5 - KONČNI VTIS: 17/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 

**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**
  

Ni komentarjev:

Objavite komentar