četrtek, 4. april 2024

Bevog Spotted Seahorse

V Bevog pivovarni so zvarili novo motno NEIPA pivo, ki so ga kar trikrat hladno hmelji s konkretnimi količinami hmelja, da so dobili eno najbolj sočnih piv do sedaj. Pločevinko pa krasi ogroženi morski konjiček, ki je tako postal del serije Extinction Is Forever.   

Bevogov morski konjiček je izjemno motnega telesa zlato-rumene barve, kot pomarančni sok, na vrhu kozarca pa dalj časa postoji kremasta snežno bela kapa. Aroma je povsem v stilu, izrazita s svojim sadnim hmeljnim značajem kjer zreli tropski sadeži vabijo v svoj objem. Požirek je kar solidno grenkoben, v nadaljevanju podari nekaj sadne sladkobe, finiš pa je kar malo oster s travnatim občutkom. Pookus pa v tem nekoliko ostrem grenkobnem značaju še kar nekaj časa poleži v ustih. 
 
Spotted Seahorse je na pogled in v aromi zelo vabljivo, sočno in sadno pivo, ki pa v požirku vseeno pokaže nekaj bolj surovega, ostrega hmeljnega značaja. Definitivno pa je to nekaj, kar iščejo ljubitelji tega stila. 
 

Spotted Seahorse

Bad Radkersburg

NEIPA

6,6%

Kje naj ga iščem?



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Če vam je bilo všeč to pivo, poizkusite še:



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 3,6 / 5 → v okusu je morda preveč oster, malo več sladkobe bi ga naredilo tako sočnega kot obljubljajo - še vedno pa je v redu

(IZGLED: 4/5 - AROMA: 9/10 - OKUS: 7/10 - TELO: 3/5 - KONČNI VTIS: 13/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 

**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**

Ni komentarjev:

Objavite komentar