četrtek, 25. april 2024

Lobik Rave City

Navdušenje nad NEIPA stili piva še kar ne pojenja in tako so Lobiki ustvarili tudi svoj Rave City. Gre za najnovejši motni zvarek iz Maribora, ki mu značaj podarijo  hmelji Citra, Nectaron in Mosaic v Spectrum obliki. 

Rave City je srednje motnikavega telesa in svetle sončno-rumene barve, pogled nanj pa dopolnjuje solidno velika in snežno bela penasta glava. Aroma ponuja zelo eksotičen sadni značaj kjer se pomešajo tako sladke (prezrele) tropske note kot tudi sveži citrusi. Požirek je srednje nežno grenkoben v začetku, zraven nam podari še nekaj sladkobe, medtem ko je finiš le malenkost bolj grenkobno izrazit, a zelo suh. Ta suh in grenkoben občutke pa se nato še nekaj časa vleče v pookusu. 
 
Lobikov NEIPA Rave City je poletno lahkotnega telesa in svežega značaja. Gre za pošteno hmeljnat NEIPA, ki je v začetku nežen, a kasneje postaja vedno bolj izrazit in konkreten. 
 

Rave City

Maribor

NEIPA

6,5%

Kje naj ga iščem?


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Če vam je bilo všeč to pivo, poizkusite še:



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 3,7 / 5 → aromatičen in prijeten v požirku, čeprav sčasoma postane malo bolj oster

(IZGLED: 4/5 - AROMA: 8/10 - OKUS: 7/10 - TELO: 4/5 - KONČNI VTIS: 14/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 

**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**
  

Ni komentarjev:

Objavite komentar