sreda, 7. februar 2024

Lobik Apres Rolling Down The Hill Butt Naked

Še en smučarsko navdahnjeni NEIPA iz pivovarne Lobik je Apres Rolling Down The Hill Butt Naked, ki mu značaj podata sorti hmelja Nectaron in Talus, zraven pa svoje opravi še Styrian Wolf Spectrum - novost v obliki tekočega hmelja.  

Apres-ski NEIPA je motnega, zlato-oranžnega telesa, zastrta pa je z veliko penasto glavo, ki se le počasi izmika. Hmeljna aroma je zelo izrazita s svojim sadnim značajem v katerem prevladajo zelo zreli tropski sadeži, ki dajo občutek multivitaminskega napitka, kasneje pa se pojavi še nekaj konopljastega pridiha. Požirek je srednje grenkobe s kar nekaj precej izrazite (ine nekoliko nasitne) sladkobe v začetku. Na koncu postane precej bolj suh in v pookusu še kar nekaj časa pusti to sled.
 
Smučarski NEIPA je lahkotnejšega telesa in morda zaradi bolj izrazite sladkobe nekoliko manj svežega značaja. V svojem karakterju pa je tudi nekoliko bolj izrazit z zgoraj omenjenimi lastnostmi.
 

Apres Rolling Down The Hill Butt Naked

Maribor

NEIPA

6,5%

Kje naj ga iščem?


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Če vam je bilo všeč to pivo, poizkusite še:



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 3,3 / 5 → zelo saden, mogoče v požirku deluje preveč sladek na začetku

(IZGLED: 4/5 - AROMA: 8/10 - OKUS: 6/10 - TELO: 3/5 - KONČNI VTIS: 12/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 

**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**
  

Ni komentarjev:

Objavite komentar