sobota, 21. december 2019

Loo-blah-nah NEIPA


Ime: NEIPA
Pivovarna: Loo-blah-nah, Ljubljana

Stil piva: NEIPA

Vsebnost alkohola:
Na voljo: točeno



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Res je, da v pivovarni Loo-blah-nah raje varijo angleško obarvane zvarke, toda tokrat so se odločili narediti tudi nekaj v veliko bolj ameriškem stilu. Nekaj kar bo pivca v zimskih dneh popeljalo na eksotične otoke in nekaj kar sliši na ime NEIPA.

Izlet iz Ljubljane na tropske otoke se začne s pogledom na izjemno motno oranžno-jantarno pivo, ki ga prekriva srednje velika, puhasta bela glava kratke obstojnosti. Izkaže se z zelo izrazito tropsko aromo kjer prevladuje pasijonka z dodatkom ananasa in agrumov, vse pa deluje izjemno sveže in eksotično. Okusimo srednjo hmeljno grenkobo, v začetku bolj suhega značaja, a z nekaj nežne sadne sladkobe v nadaljevanju, skupaj s citrusnim značajem pa tudi v finišu.

NEIPA iz Loo--blah-nah je lahkotnejšega telesa in zelo svežega ter osvežilnega karakterja. Posledično je zelo preprosto piten, predvsem s svojo aromo pa nas popelje daleč, daleč stran na kakšno izmed eksotičnih plaž.




  • Točilnica Loo-blah-nah (Ljubljana)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sorodni in podobni zvarki:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 4,1 / 5 → zelo všečen s super aromo, do popolnosti pa bi si želel malo več sadne sladkobe, je pa vseeno zelo dober tudi tak kot je (bil)
(IZGLED: 4/5 - AROMA: 9/10 - OKUS: 8/10 - TELO: 4/5 - KONČNI VTIS: 16/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 

**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**

Ni komentarjev:

Objavite komentar