sobota, 21. november 2020

22Brewing Sweet Invaders Stout



Sweet Invaders Stout iz obalne pivovarne 22Brewing je pivo, ki nas popelje v hladnejše jesensko-zimske dni s svojim značajem. Ta sladki stout je namreč zvarjen s kokosom in laktozo, ki pivu dodata pravi, skoraj desertni značaj.
 
Sladki stout je popolnoma črnega telesa, ki ga za nekaj časa pokrije večja in kremasta pena bež barve. V aromi nam ponuja nežno, lahkotno desertno aromo kjer se ponuja rahlo pražen duh z nekaj blagimi notami čokolade, medtem koe nekje daleč v ozadju opazimo še izjemno sramežljiv kokos (lahko pa ga tudi zgrešimo). V požirku se srečamo z nežnejšo sladkobo, ki ji takoj sledi blaga grenkoba v spremljavi z rahlim žitnim in ribezovim kiselkastim občutkom. Nežen pookus pa na koncu kar nekaj časa pusti blago praženo sled.
 
Sweet Invaders Stout je srednje lahkoten na telesu, v svojem značaju pa kar precej zadržan s sladkim, desertnim značajem, ki bi ga sicer pričakovali. Vseeno pa ponuja nekaj ostalih karakteristik, ki mogoče niso najbolj tipične tudi v klasišnih stoutih. Je malo drugačen.
 

Sweet Invaders Stout

Koper

Sladki stout

4,5%

Kje naj ga iščem?



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Če vam je bilo všeč to pivo, poizkusite še:



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 2,9 / 5 → piten, ampak mi ne pokaže tega sladicastega karaketrja, oz. je izjemno zadržan

(IZGLED: 3/5 - AROMA: 7/10 - OKUS: 5/10 - TELO: 3/5 - KONČNI VTIS: 11/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 

**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**

Ni komentarjev:

Objavite komentar