ponedeljek, 23. november 2020

22Brewing 1-st Slacker Session IPA COME.T.

 

1-st Slacker Session IPA iz pivovarne 22Brewing smo lahko spoznali že pred časom - tokrat pa so ga v pivovarni pripravili malo drugače in sicer so ga zvarili s hmeljem Comet. Ostaja pa session IPA, pivo, ki ponudi vse kar ponuja tipični IPA, le da vse to naredi ob nižji stopnji alkohola. 

COME.T. je pošteno motnega telesa in zelo blede zlate barve, njegov izgled pa dopolni srednje velika bela glava, zelo puhasta in res neobstojna. Ob prvem vdihu nas udari s pošteno citrusno noto, limonasto z dodatkom limonske trave, zraven pa dobimo še malo melnoastega pridiha in cvetličnega značaja. V okusu se srečamo z nežnejšo hmeljno grenkobo, ki pa jo prevzame citrusni občutek, ki je kar nekoliko kiselkast. Ta občutek pa se nato samo še nadaljuje v pookus.

1-st SLacker Session IPA je lahkoten na telesu in zaradi kiselkastega značaja v okusu in aromi deluje tudi zelo svež. Dodamo mu še nizko stopnjo alkohola ter tako dobimo všečno, poletno in predvsem lahkotno pitno pivo z značajem.
 

1-st Slacker Session IPA COME.T.

Koper

Lahki IPA

3,8%

Kje naj ga iščem?



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Če vam je bilo všeč to pivo, poizkusite še:



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 3,6 / 5 → sicer netipični kiselkast občutek tukaj notri deluje zelo dobro in se mi dopade, je pa tudi zelo lepo piten

(IZGLED: 3/5 - AROMA: 7/10 - OKUS: 8/10 - TELO: 4/5 - KONČNI VTIS: 14/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 

**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**

Ni komentarjev:

Objavite komentar