petek, 5. februar 2021

Lobik Gangnam Style 2021 Confirmed

Nenavadno leto 2020 so v pivovarni Lobik zaključili z enim najbolj konkretnih piv, kar jim ga je uspelo navariti, pri čemer so si pomagali s Citro, Mosaicom in Galaxy hmeljem. Mogoče pa 2021 prinese novo različico Gangnam Stylea in bo to najhujše v tem letu. 

Quad NEIPA je pošteno pomarančno motnega telesa, manjša pena, ki se naredi na vrhu, pa ne čaka ravno dolgo. V aromi ga zaznamuje sadni značaj, kjer prevladujejo zelo zreli tropski sadeži in nekaj citrusov za zraven. Pivo nas obdari z nežnejšo, oz. zmerno nežno hmeljno grenkobo, ki je nekoliko sladkasto-sadna v svojem karakterju. Nežen pookus pa še kar nekaj časa postoji s svojim lahkotno grenkobnim značajem. 

Gangnam Style 2021 je kljub svojim 10% zelo zadržan in nežnejši v telesu, kjer ni nikjer zaznati tega alkohola. Je lahkotnejši in svež v telesu, ponuja pa ogromno svojega hmeljnega značaja. Poslastica za NEIPA pivce, saj le-ta prihaja kar v štirikratni dozi.
 

Gangnam Style 2021 Confirmed

Maribor

Quad NEIPA

10%

Kje naj ga iščem?


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Če vam je bilo všeč to pivo, poizkusite še:



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 4,1 / 5 → zelo lahkotno piten, pravi NEIPA in brez kančka občutka teh 10% - zelo všečen in prijeten

(IZGLED: 4/5 - AROMA: 8/10 - OKUS: 9/10 - TELO: 4/5 - KONČNI VTIS: 16/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 

**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**
  

Ni komentarjev:

Objavite komentar