četrtek, 4. februar 2021

Time 3 O'clock Lager


V pivovarni Time iz koroškega konca menijo, da je 3. ura popoldan že pravi čas za pivo. Seveda imajo prav, ob kosilu namreč res zapaše nekaj preprostega, osvežilnega in predvsem lahkotno pitnega. In za ta namen je tukaj 3 O'clock Lager.
 
Time ležak je kar nekoliko motnikavega telesa zlatega odtenka, za zelo kratek časpa ga prekrije manjša bela penasta glava. Aroma je precej nežna in zadržana, podari pa nam le nekaj travnatih hmeljnih not. Nežna grenkoba v začetku rahlo podraži po jeziku, nasledi pa jo prav tako blaga sladkoba sadno-žitnega značaja. Rahlo poprast finiš le malenkostno podraži preden se s kratkim in blagim pookusom poslovi.
 
Time 3 O'clock Lager je lahkoten, preprost in predvsem nežen ležak, ki lepo odžeja in osveži - ob vsem tem pa ostane kar precej zadržan. Preprost zvarek za vsako(dnevno) priložnost, ko ni potrebno preveč razmišljanja.
 

3 O'clock Lager

Radlje ob Dravi

Svetli ležak

4,9%

Kje naj ga iščem?


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Če vam je bilo všeč to pivo, poizkusite še:



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 3,1 / 5 → ni slab, malo već drznosti mu ne bi škodilo, mogoče bi se moral še malo bolj uležti - malo bolj sladek, ampak še vedno v redu

(IZGLED: 2/5 - AROMA: 6/10 - OKUS: 6/10 - TELO: 4/5 - KONČNI VTIS: 13/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 

**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**

Ni komentarjev:

Objavite komentar