ponedeljek, 15. marec 2021

Bevog Riverine Rabbit

Južnoafriški zajec, ki izgublja svoj habitat ob sezonskih rekah puščave Karoo, je postal član Bevogove serije piv Extinction Is Forever, ki pivoljubce opominja na ogrožene vrste živali. Samo pivo je hoppy pilsner, torej nekaj bolj klasičnega v hmeljni preobleki.

Riverine Rabbit je kristalno jasnega zlatega telesa - pravo tekoče zlato - zakriva pa ga večja in kar lepo obstojna puhasta glava bele barve. V aromi prevlada tipičen travnati dih plemenitega značaja, ki je kar lepo zaznaven, le malo pa ga dopolni nežno kruhast sladni dih. Tudi požirek nadaljuje v tem klasičnem občutku - solidnao grenkoben požirek je obarvan s travnatimi in nekoliko začinejenimi notami, ki se nadaljujejo še v trajajoč pookus.
 
Bevogov zajec je lahkotnega telesa in zelo svežega ter čistega duha in značaja. Požirek tega zajca pa pričara okuse najboljših čeških pilsnerjev, le da je morda res še nekoliko bolj izrazit. Vseeno pa ostaja kalsičen, preprost in lahkotno piten.
 

Riverine Rabbit

Bad Radkersburg

Pilsner

4,1%

Kje naj ga iščem?



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Če vam je bilo všeč to pivo, poizkusite še:



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 3,6 / 5 → klasičen, lepo piten in okusen, mogoče na trenutke malo bolj oster (preoster), ampak zelo dober

(IZGLED: 4/5 - AROMA: 7/10 - OKUS: 7/10 - TELO: 4/5 - KONČNI VTIS: 14/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 

**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**

Ni komentarjev:

Objavite komentar