četrtek, 9. september 2021

Reset Misty

 
Tudi v brežiški pivovarni Reset so "podlegli" popularnemu meglenemu stilu piva NEIPA. Njihov Misty je nabit z obiljem hmeljnih značilnosti, ki jih podarjajo cryo hmelji Chinook, Citra, Ekuanot in Mosaic.   
 
Misty je pošteno motnikavega telesa zlatega odtenka, njena večja in kremasta bela glava pa na vrhu kozarca kar lepo vztraja. Aroma je prijetno sadna, prevladuje pa predvsem breskov značaj z nekaj nežnejšega citrusnega dodatka v spremljavi - zelo všečna kombinacija. Požirek pokaže nežno grenkobno stran v začetku, kasneje pa le-ta postane malenkost bolj izrazita, spremlja pa jo še blag sladko-citrusni sadni občutek. Vse pa na koncu zaključi še nežnejši pookus.
 
Resetov prvi samostojni NEIPA je zelo lahkotnega, poletnega telesa in predvsem svežega ter osvežujočega značaja. Je nekoliko bolj nežnih lastnosti in kar je najbolj pomembno, je preprost in piten.
 

Misty

Brežice

NEIPA

6%

Kje naj ga iščem?



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Če vam je bilo všeč to pivo, poizkusite še:



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 3,6 / 5 → lahkotno piten in brez kakšnih večjih posebnosti, ampak tak, da ga z veseljem spiješ, ko ga dobiš

(IZGLED: 4/5 - AROMA: 8/10 - OKUS: 7/10 - TELO: 4/5 - KONČNI VTIS: 13/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 

**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**

Ni komentarjev:

Objavite komentar