nedelja, 18. julij 2021

HumanFish Morost

Tudi v pivovarni HumanFish se niso mogli upreti skušnjavi in so skuhali svoj sokec - pivo stila NEIPA. Za poletne dni in visoke temperature bo ta močvirski zvarek več kot dobra odločitev.
 
Morost je dobro motnikavega telesa sončno rumene barve, prava in polna snežno bela glava pa je trajajoča in lepo kremasta. Pivo nam prinese nežnejše sadne arome, predvsem nekoliko bolj citrusno-kiselkastih sadežev - grenivka, kosmulja, mogoče celo nekaj belega grozdja. V okusu se pojavi nežnejša grenkoba, lepo v stilu in s čisto blagim citrusnim dodatkom, medtem ko je finiš kar lepo izrazito suhljat. Pookus je hmeljno izrazit in kar dolgo tudi potraja.
 
Fishev NEIPA je lahkoten v telesu ter dokaj sadnega značaja in sicer bolj na citrusno stran. Mogoče je malo manj "juicy" kot vidimo v nekaterih primerkih tega stila, vseeno pa je lepo osvežilen in piten.   

Morost

Vrhnika

NEIPA

6,1%

Kje naj ga iščem?



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Če vam je bilo všeč to pivo, poizkusite še:



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 3,4 / 5 → piten, svež, nekoliko bolj simpel verzija stila

(IZGLED: 4/5 - AROMA: 8/10 - OKUS: 7/10 - TELO: 3/5 - KONČNI VTIS: 12/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 

**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**

Ni komentarjev:

Objavite komentar