četrtek, 02. september 2021

Bevog Black-Footed Ferret

Black-Footed Ferret je še ena "žverca" iz Bevogove serije piv Extinction Is Forever, ki je posvečena ozaveščanju o ogroženih vrstah živali. Ta severnnoameriški črnonogi dihur je izjemno ogrožena vrsta, pri Bevogu pa so mu posvetili ta tropsko naravnani NEIPA. 
 
Dihurček je izjemno motnikavega telesa ter zelo blede rumene barve, skriva pa se pod večjo in kremasto belo glavo, ki kar dolgo potraja. Zelo všečna in vabljiva aroma pokaže tropske sadne note - tako sladkega kot tudi citrusnega značaja. Nežno sladek začetek požirka osveži lahkotno citrusast priokus, na koncu pa se pridruži še nežnejša grenkoba. Rahlo poprast finiš še malo podraži, lahkoten pookus pa na kratko pusti svoj značaj.
 
Black-Footed Ferret je pivo zelo svežega značaja in lahkotnega teelsa, kar ga v kombinaciji s tropskimi značilnostmi dela zelo lahkotno in preprosto pitnega. Kot naročeno za bolj poletno naravnane temperature.   
 

Black-Footed Ferret

Bad Radkersburg

NEIPA

5,7%

Kje naj ga iščem?~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Če vam je bilo všeč to pivo, poizkusite še:~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 4 / 5 → prijetno aromatičen in nežno grenkoben - všečen in malo bolj nežen NEIPA, ki se super pije

(IZGLED: 4/5 - AROMA: 8/10 - OKUS: 8/10 - TELO: 4/5 - KONČNI VTIS: 16/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 

**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**

Ni komentarjev:

Objavite komentar