sreda, 8. november 2023

Barut Summer Snow (Sour Cherry Edition)

Barutov poletni Summer Snow je prišel v novi sadni različici. Fantje iz Kamnika so ta super osvežilni berliner weisse tokrat pripravili še z okusom višnje, za malo drugačno izkušnjo.

Ta sadni berlinčan je kar nekoliko motnikavega telesa, ki pa je žareče, rubinasto rdeče barve. Pogled nanj pa za nekoliko krajši čas zastre še srednje velika bela glava. Aroma je kar pošteno vinska, oz. zelo spomni na mošt, v ozadju pa se pojavi sirupast češnjev pridih, ki postaja vedno bolj izrazit. Požirek zaznamuje solidna stopnja kislosti, ki nam usta kar vleče skupaj. Dobimo še nekaj sadnega, sladkega značaja in trpek finiš. Pookus pa je nežen, ampak kar kriči po novem kozarcu. 

Barutov Summer Snow z okusom višnje je zelo lahkotnega telesa, a nikakor ne praznega značaja. Tako kot preostali njegovi sadni bratje pa je tudi ta izjemno osvežilen in super piten.
 

Summer Snow (Sour Cherry Edition)

Kamnik

Sadni berliner weisse

3,2%

Kje naj ga iščem?



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Če vam je bilo všeč to pivo, poizkusite še:



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 4,5 / 5 → prijetno aromatičen, konkretno kiselkast in predvsem osvežilnega duha - kozarce bo premajhen

(IZGLED: 4/5 - AROMA: 9/10 - OKUS: 9/10 - TELO: 5/5 - KONČNI VTIS: 18/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 

**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**

Ni komentarjev:

Objavite komentar