nedelja, 5. junij 2022

Reset Maliner

Maliner je sadna in kisla poslastica iz pivovarne Maliner, ki je narejena za poletje. Ta sadni berlinski kisli zvarek je namreč zaznamovan s konkretnimi količinami malin, za nekaj dodatka pa poskrbi še madagaskarska vanilija. Rezultat je prava poletna osvežitev.
 
Na pogled Maliner deluje izjemno simpatično s svojim motnikavim telesom rdečkasto rubinaste barve. Rožnato-bela pena pa na vrhu kozarca na koncu ne počaka ravno dolgo. Aroma je lepo izrazna, ponuja pa malinovec z nekoliko trpkim značajem. Srednja kislina nam ob požirku usta lepo potegne skupaj, na koncu pa ponudi nežnejši trpek oblutek. Lahkoten pookus pa s svojo svežino le še bolj kriči po še. 
 
Resetov Maliner je lahkotnega telesa in izjemno svežega značaja, k čemur pripomoreta kislina in maline. Je prijetno kislasto osvežilen, ne pretirava s tem značajem, ob enem pa tudi nežno saden. Za poletje je to definitivno prava osvežitev. 
 

Maliner

Brežice

Sadni berliner weisse

3,6%

Kje naj ga iščem?



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Če vam je bilo všeč to pivo, poizkusite še:



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 4 / 5 → izjemno piten, prijetno kisljat in predvsem svež ter osvežilen

(IZGLED: 4/5 - AROMA: 8/10 - OKUS: 8/10 - TELO: 5/5 - KONČNI VTIS: 15/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 

**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**

Ni komentarjev:

Objavite komentar