ponedeljek, 5. julij 2021

Bevog Lola

Rodila se je nova poletna zvezda - Lola. Po večletnem eksperimentiranju s kislimi pivi, so pri Bevogu ustvarili dvojno sadno Lolo. Temu osvežilnemu poletnemu zvarku pravi sadni značaj dodajo poletne maline in črni ribez.  
 
Lola je na pogled kot pravi sadni sok s popolnoma motno, rdečkasto barvo ter večjo penasto glavo belega odtenka. Tudi v aromi ponuja konkreten sadni značaj, kjer se zelo lepo kaže sladko-kisla kombinacija malin in tudi ribeza. V okusu se srečamo z nekaj blage sadne sladkobe, ki pa jo prevzame srednje kiselkast značaj, prav tako saden v občutku. Usta nam v požirku rahlo potegne skupaj, nekoliko trpek finiš pa napove še nežno dražeč a trajajoč pookus.
 
Bevogova Lola je lahkotnega telesa, svežega sadnega karakterja in osvežilne nežne kislosti. Kot taka je skupaj z nizko alkoholno stopnjo zelo preprosto pitno in je en čisto pravi poletni "špricarček".  
 

Lola

Bad Radkersburg

Sadni kisli ale

3,5%

Kje naj ga iščem?



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Če vam je bilo všeč to pivo, poizkusite še:



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 4,1 / 5 → sicer rahlo bolj nežnega sadnega značaja v okusu, a izjemno osvežilen in zelo piten

(IZGLED: 4/5 - AROMA: 9/10 - OKUS: 8/10 - TELO: 4/5 - KONČNI VTIS: 16/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 

**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**

Ni komentarjev:

Objavite komentar