ponedeljek, 14. december 2015

Še ena ideja za božično darilo


Ne dolgo nazaj sem pisal o tem, kaj podariti pivoljubcu. Glavna ugotovitev članka je bila, da bo ljubitelju piva najbolj všeč pivo, jasno. Mogoče še dodamo, da če iščete kakšno posebno pivo, so zimska piva vedno dobra izbira za ta zimsko-praznični čas.

Ker pa je včasih prava izbira piva kar težka odločitev, so nam pri tem malo pomagali kar sami pivovarji. Nekateri med njimi so sestavili pakete svojih piv, ter jih zapakirali v lične škatle, ki kar čakajo, da romajo v roke ljubiteljev piva. Take pakete, so nam naprimer pripravili v pivovarnah Tektonik in Reservoir Dogs, ter tudi pri zasavkem Knapu.
Še korak dalje pa so stopili v pivovarni Pelicon, kjer so za prave ljubitelje piva pripravili prav poseben Gift Box (Darilni Paket, da uporabimo pravilno slovenščino). V zelo lepo in domiselno oblikovano škatlo pa so nam skrili dve pivi (veliko The 3rd Pill in mali Imperial Coffee Stout), nekaj podstavkov za pivo, ter za konec še super kozarec za craft pivo.
Večino teh darilnih paketov boste našli v naših specializiranih trgovinah s pivom - Pivoljub, Za Popen't Pivoteka, Dobro Pivo pri Ščurku, Beerightback, Pivarna in Birbox.

Posebna zahvala za Peliconov Gift Box pa gre trgovini BIRBOX - dokaz, da se včasih res splača sodelovati v nagradni igri. Še posebej, kadar vsebuje pivo.

Ni komentarjev:

Objavite komentar