ponedeljek, 31. oktober 2016

Kje se bo dogajalo - november

Večer Kraft Piva (5.11.2016)

Ali je kaj boljšega kot večer ob pivu na hladno jesensko (ali zimsko) noč? Seveda je - večer ob več odličnih zvarkih skupaj z ostalimi pivoljubci. In ravno tak večer pripravljajo v Sevnici. V Grajski Kavarni, glavnem sevniškem promotorju butičnega piva, se namreč obeta dogodek, ki bo po duši ljubiteljem piva, seveda pa tudi tistim, ki se v ta svet šele dobro podajajo.

Vsem pivopivcem bo na voljo širok asortiman piva, tako domačih in tujih ponudnikov. Nekaj seveda iz redne in že v osnovi široke ponudbe kavarne, obeta pa se tudi nekaj bolj redko dostopnih zvarkov izven redne ponudbe.

Kdaj, kje in kako


Večerno druženje bo potekalo v Grajski Kavarni, ki se nahaja znotraj gradu nad Sevnico. Datum, ki si ga morajo ljubitelji označiti pa je 5. november, ko se bo pivo začelo odpirati ob 8. uri zvečer. Vstopnine na dogodek pa ni. Tako da vabljeni v Sevnico. 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

#1 Večer ob pivu (12.11.2016)

Jesen in hladno vreme so glavni krivci, da se je sezona festivalov piva pri nas zaključila. Tako se bomo morali pivoljubci do spomladi družiti na majnših dogodkih, nekje bolj na toplem - in točno tak dogodek se sredi meseca novembra pripravlja v Krškem. 

Krško ne slovi ravno kot kraj, ki bi bil poznan zaradi butičnega piva, prav tako pa tudi butično pivo ne pozna najbolje Krškega (z nekaj svetlimi izjemami seveda). Prvi korak do spremembe tega dejstva pa bo #1 Večer ob pivu, ki ga v sodelovanju pripravljajo MC Krško, Pivovarium.si, Okbolz in Pivarna. Pri pogovoru o pivu in jasno degustaciji piva se bo pridružil še Jaša iz pivovarne HumanFish, ki bo še sam povedal kaj o(b) pivu. Vsi skupaj pa se bodo potrudili, da bodo svet butičnega piva približali tudi širšemu občinstvu.

Kdaj, kje in kako


Večer ob pivu se bo odvil v soboto 12. novembra z začetkom ob 19. uri in sicer v prostorih Mladinskega centra Krško. Poslušanje govornikov, degustiranje piva in morda še kakšno presenečenje pa je tudi brezplačno. Naj tudi v Krškem začne pihati veter butičnega piva.Se vidimo?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ni komentarjev:

Objavite komentar