četrtek, 15. avgust 2019

Mali Grad Summer Fusion


Ime: Summer Fusion
Pivovarna: Pivovarna Mali Grad, Kamnik

Stil piva: APA

Vsebnost alkohola: 5,5%
Na voljo: točeno - steklenica



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Kamniška poletna fuzija je osvežilni odgovor pivovarne Mali Grad na letošnje poletje. Za tiste trenutke, ko zapaše nekaj osvežilnega, lahkotnega in prijetno sadnega - seveda, pa da je še vedno pivo. 

Summer Fusion se postavlja v vročem poletju z nežno in prijetno sadno obarvano aromo, kjer ne manjka tropskega pridiha ananasa, ter citrusne osvežitve grenivke. Srednje velika in rahlo umazano bela glava, ki je kremasto obstojna, zastira pogled na kozarec poln rahlo motnikavega piva zlate barve. Prvi požirek nas osveži s citrusnimi okusi, le-te pa spremlja minimalna sadna sladkoba. Seveda ne manjka tudi srednje izrazna grenkoba, ki jo rahlo dopolni poprast občutek v finišu in pookusu.

Kamniški Summer Fusion je pivo poletno lahkotnega telesa, več kot potrebne svežine in osvežilnosti, ter poletju primernih sadno naravnanih lastnosti. V bistvu je točno to, kar poleti tudi najbolj zapaše.




  • Točilnica Mali Grad (Kamnik)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sorodni in podobni zvarki:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 4 / 5 → poletno osvežilen, super prijetne arome in lahkotnega telesa, a kljub temu poln okusa - prava poletna izbira
(IZGLED: 4/5 - AROMA: 9/10 - OKUS: 8/10 - TELO: 4/5 - KONČNI VTIS: 15/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 

**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**

Ni komentarjev:

Objavite komentar