petek, 24. maj 2024

Clef Lemon Tree

"I'm hanging around, I'm waiting for you" so si peli v glavi v pivovarni Clef, ko so varili ta kisli ale. Za pravo sadno kombinacijo pa so dodali sladko papajo in kislo limono. 

Pivo je popolnoma motnega telesa žareče, oranžno-zlate barve, na vrhu kozarca pa za nekaj časa posedi še tanjša bela glava. Aroma je v značaju izrazito tropska - izstopa predvsem sladek značaj papaje, ki je na trenutje že skorajda prezrela. Požirek nam najprej podari nežno sadno sladkobo, sledi pa še rahel kiselkast občutek, ki sčasoma postane malo bolj pogumen in usta nato kar povleče skupaj. Finiš je bolj trpkega značajam pookus pa še na kratko poleži v ustih. 

Lemon Tree je srednjega telesa, kar malo bolj nasitnega značaja in morda z nekaj manj občutne svežine - predvsem zaradi nekoliko bolj izrazitega sladkega dodatka. V vsakem primeru pa gre zopet za en zelo poleten zvarek iz pivovarne Clef.


Lemon Tree

Petrovče

Sadni kisli ale

5,9%

Kje naj ga iščem?



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Če vam je bilo všeč to pivo, poizkusite še:



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 3,6 / 5 → mogoče bi mu sedlo malo več kiselkastega značaja in malo manj sladkobe, je pa vseeno dober

(IZGLED: 4/5 - AROMA: 8/10 - OKUS: 7/10 - TELO: 4/5 - KONČNI VTIS: 13/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 

**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**

Ni komentarjev:

Objavite komentar