petek, 24. maj 2024

Clef Heart Of Glass

Heart Of Glass je Clefovo poletno pivo z nekoliko nižjo stopnjo alkohola, ki je namenjeno uživanju na sončen dan. Za osnovo so vzeli preprost zlati ale, ki so ga dopolnili z dodatkom mareličnega pireja in limon.   
 
To marelično sadno pivo je izjemno motnega telesa blede zlato rumene barve, tanjša bela glava, ki stoji na vrhu, pa ni ravno obstojne sorte. Aroma je zelo izrazito sadna, v ospredju je sladka marelica, ki jo iz ozadja še nekoliko dopolnjuje prijeten vanilijast dih. Tudi v požirku najprej srečamo sladkobo, le ta je nežna, sledi pa prav tako blaga hmeljna grenkoba. Pookus se nadaljuje v tem nežnem značaju, a v ustih ostane še kar dolgo.
 
Marelični Heart Of Glass je nekoliko bolj kremastega in polnega (skoraj smoothie) telesa, zaradi svojih nežnih in predvsem saldkih, sadnih lastnosti pa je tudi zelo svež in preprosto piten.  


Heart Of Glass

Petrovče

Sadno pivo

4%

Kje naj ga iščem?



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Če vam je bilo všeč to pivo, poizkusite še:



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 3,8 / 5 → zelo lepo mareličen, ne presladek, ampak zelo piten

(IZGLED: 4/5 - AROMA: 8/10 - OKUS: 8/10 - TELO: 4/5 - KONČNI VTIS: 14/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 

**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**

Ni komentarjev:

Objavite komentar