sreda, 26. junij 2024

Lobik Skibidi Cabinet


Skibidi Cabinet je klasični ameriški IPA, ki mu pravi značaj dajejo hmelji Idaho 7, Mosaic in Cryo Chinook. Ime pa, tako kot je pri Lobikih pogosto primer, izvira iz sveta interneta (oz. internetnih neumnosti).  

Zelo velika in milnata bela glava za kratek čas pokrije kristalno jasno rumeno-zlato telo tega piva, nato pa se tako hitro kot nastane tudi umakne. Nežnejša aroma predstavlja kombinacijo sladkih sadnih in cvetličnih not, ki jih nekoliko dopolnjujejo sveže citrusne note z nekaj travnatega dodatka v ozadju. Požirek je srednje grenkobne narave, nekoliko travnatega značaja, proti koncu pa se pojavi še kak citrusni priokus, drugače pa je finiš kar precej suh. Pookus je kar izrazit ter kar nekaj časa potraja s svojim travnato-zeliščnim značajem. 

Lobikov Skibidi Cabinet IPA je lahkotnega telesa in razmeroma svežega značaja, le v pookusu je mogoče nekoliko preoster z zeliščnim značajem. Načeloma pa deluje prijetno pitno in osvežilno.
 

Skibidi Cabinet

Maribor

IPA

7%

Kje naj ga iščem?


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Če vam je bilo všeč to pivo, poizkusite še:



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 2,8 / 5 → nič posebnega, ok piten, v pookusu malo preoster z zelišči, ni pa slab.

(IZGLED: 3/5 - AROMA: 7/10 - OKUS: 5/10 - TELO: 3/5 - KONČNI VTIS: 10/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 

**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**
  

Ni komentarjev:

Objavite komentar