nedelja, 30. junij 2024

Loo-blah-nah Summer Lager

V točilnici pivovarne Loo-blah-nah so za prihajajoče poletne mesece na pipe priklopili osvežilni poletni lager, ki je za nekoliko bolj izrazit hmeljni karakter začinjen s sorto Styrian Cardinal.   

Loo-blah-nski poletni ležak je čisto malenkostno motnikavega telesazlate barve, srednje tanka bela glava pa ni ravno obstojne narave. Aroma je zelo nežno sadna, predvsem citrusasta ter z rahlim travnatim dodatkom. Požirek ponuja srednjo hmeljno grenkobo, nekoliko travnato v značaju ter proti finišu z zelo blagiim mentolastim občutkom. Pookus pa še na kratko potraja v tem duhu.

Summer Lager iz pivovarne Loo-blah-nah je sicer nekoliko bolj polnega telesa, še vedno srednje lahkoten, ampak zaradi vseh svojih lastnosti v poletni vročini deluje zelo osvežilno in pitno. Je preprost, a z nekaj všečnega hmeljnega značaja v vsakem požirku.
 

Summer Lager

Ljubljana

Lahki ležak

3,5%

Kje naj ga iščem?



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Če vam je bilo všeč to pivo, poizkusite še:



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 3,2 / 5 → mogoče malo manj lahkoten, ampak še vedno v redu, reprost in osvežilno piten

(IZGLED: 4/5 - AROMA: 7/10 - OKUS: 6/10 - TELO: 3/5 - KONČNI VTIS: 12/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 

**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**

Ni komentarjev:

Objavite komentar