torek, 1. oktober 2024

BrewPub Hišnik

Hišnik je domač, hišni pale ale, ki so ga kot svoj premierni zvarek zvarili in ponudili v mariborski pivovarni BrewPub. Klasika, ki ne sme manjkati v pravem brewpubu.
 
Hišni pale ale je do popolnosti jasnega telesa zlate barve, njegov izgled pa dopolnjuje tanjša bela glava, ki se z vrha kozarca le počasi umika. Aroma le sramežljivo pokuka iz kozarca, predstavlja pa se s sladkimi sadnimi notami, predvsem breskve so malo bolj pogumne. V ozadju se pojavi še nekaj travnatih not in rahlo kruhast pridih. Požirek je srednje grenkoben, skorajda povsem travnat v karakterju, spremlja pa ga le nekaj minimalne kruhaste sladkobice. Pookus pa se nato nadaljuje v nežno grenkobnem in travnatem duhu še kar nekaj časa.
 
BrewPubov Hišnik je lahkoten in povsem preprost pale ale, ki v aromi ponuja nekaj bolj sadnega značaja, v okusu pa bolj tradicionalno grenkoben občutek. Prerpost in vsakodneven.  
 

Hišnik

Maribor

APA

4,7%

Kje naj ga iščem?


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Če vam je bilo všeč to pivo, poizkusite še:

 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 3,1 / 5 → brez posebnosti, preprost za piti 

(IZGLED: 4/5 - AROMA: 7/10 - OKUS: 6/10 - TELO: 3/5 - KONČNI VTIS: 11/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 
 
**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**



Ni komentarjev:

Objavite komentar