nedelja, 13. oktober 2024

Bevog Soulfly - Prophecy Of The Hops

V pivovarni Bevog so že večkrat pokazali, da imajo poleg piva zelo radi tudi glasbo. Tokrat so jih legendarni metalci Soulfly prosili, da za njih ustvarijo posebno pivo. In tako je nastal ta uporniški session IPA, ki bo uničil žejo.  

Metalsko pivo je kristalno jasnega, zlato oabrvanega telesa, zakrito pa je z večjo penasto in kar lepo obstojno belo glavo. Vabljive hmeljne note se kažejo s svojim sadnim značajem, nekaj citrusnih sadežev je bolj v ospredju, medtem ko so sladki pridihi rahlo bolj zadaj - kombinacija pa daje že na prvi dih zelo svež značaj. Požirek ponuja srednje izrazno hmeljno grenkobo, ki je neposredna in s seboj prinese le nekaj travnatega občutka. Pookus pa na koncu še kar precej dolgo zveni v ustih. 

Prophecy Of The Hops je lahkotnega telesa in zelo svežega značaja. Zaigra popolnoma po notah klasičnega American IPA stila, le da ob tem ni treba skrbeti zaradi stopnje alkohola, ki je lepo zadržana.
 

Soulfly - Prophecy Of The Hops

Bad Radkersburg

Lahki IPA

4,3%

Kje naj ga iščem?



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Če vam je bilo všeč to pivo, poizkusite še:



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 4 / 5 → pravi session IPA - lahkoten, aroamtičen in grenkoben; zelo preprosto piten

(IZGLED: 4/5 - AROMA: 8/10 - OKUS: 8/10 - TELO: 4/5 - KONČNI VTIS: 16/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 

**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**

Ni komentarjev:

Objavite komentar