sobota, 7. marec 2020

Thirsty River Day Moves


Ime: Day Moves
Pivovarna: Thirsty River Brewing, Bovec

Stil piva: IPA

Vsebnost alkohola: 5,8%
Na voljo: točeno



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Če njihov temni IPA Night Moves poskrbi za večerno akcijo, potem lahko iz tega sledi, da ta svetli IPA poskrbi za akcijo podnevi. Ampak v bistvu ni važno ali je dan ali noč, Day Moves IPA iz pivovarne Thirsty River lahko sede kadarkoli.

Day Moves pripleše v kar pošteno motnikavi zlato-jantarni barvi, na vrhu kozarca pa kar dolgo potraja srednje velika pena, kremasta in umazano belega odtenka. Prijetna in izrazita hmeljna aroma nas objame z notami sočnega ananasa, kupa citrusov in še kakšna kosmulja bi se našla vmes. Po jeziku nas podraži srednje izrazita hmeljna grenkoba, ki se še malo stopnjuje, vmes pa je zaznati še kak sladek sadni priokus sem ter tja. Na koncu pa s suhim finišom in trajajočim pookusom odpleše iz kozarca.

Bovški IPA Day Moves je tipični (ameriški) IPA, aromatičnega duha in lahkotnejšega, poletnega telesa, ki s svojim okusom ne samo osveži, ampak tudi ponudi veliko karakterja, še posebej za ljubitelje tega stila. Pravi, konkretni IPA.




  • Thirsty River Brewing Pub (Bovec)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sorodni in podobni zvarki:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 3,7 / 5 → všečna aroma, konkreten značaj v okusu, solidno grenkoben in lahko piten - pravi in tipični IPA
(IZGLED: 4/5 - AROMA: 8/10 - OKUS: 7/10 - TELO: 4/5 - KONČNI VTIS: 14/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 

**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**

Ni komentarjev:

Objavite komentar