torek, 29. september 2020

Loo-blah-nah Harvest Fox

 

Pivo

Harvest Fox

Pivovarna

Pivovarna Loo-blah-nah - Ljubljana

Stil

APA

Alkohol

4,6%



V jesenskem času so zelo popularna t.i. trgatvena piva. To so piva, ki jim pivovarji za pravi in sveži čar, dodajo sveže nabran hmelj. In v pivovarni Loo-blah-nah so seveda na pipe svoje točilnice priklopili svojo verzijo trgatvenega piva, ki so ga zvarili z dodatkom svežega styrian fox hmelja. 

Harvest Fox je na pogled kar precej motnega telesa in sicer zlato-oranžnega odtenka. Srednje velika in le rahlo umazano bela glava pa za nekaj časa prekrije vsebino kozarca. Izpod nje prisopiha zelo prijetna tropska sadna aroma, ki lepo pokaže tako svojo citrusno kot tudi sladko stran, poseben čar pa ji doda še nežen duh mentola. Okus najprej podraži z nežno hmeljno grenkobo, dopolni pa jo z blago mentolasto svežino tudi v okusu. Sledi še rahlo sladek priokus in nekaj citrusnega finiša, preden se vse zaključi z nežnim in kratkim pookusom. 

Trgatveni Harvest Fox izpod rok varilcev pivovarne Loo-blah-nah je lahkotnejši v telesu, v svojem značaju pa se kar lepo izkaže s svojo svežino, ki mu jo podari sveže nabran hmelj. Je lepo piten z nekaj tega trgatvenega, svežega značaja. 


Kje naj ga iščem?


  • Točilnica Loo-blah-nah (Ljubljana)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Če vam je bilo všeč to pivo, poizkusite še:



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 4 / 5 → zelo všečen, lepo se pije in sveži hmelj mu da ravno prav te svežine, da lahko tropski karakter še vedno pride skozi

(IZGLED: 4/5 - AROMA: 8/10 - OKUS: 8/10 - TELO: 4/5 - KONČNI VTIS: 16/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 

**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**

Ni komentarjev:

Objavite komentar