nedelja, 5. maj 2019

22Brewing 1-st Slacker's Session IPA


Ime: 1-st Slacker's Session IPA
Pivovarna: 22Brewing, Koper

Stil piva: Lahki IPA

Vsebnost alkohola: 4,71%
Na voljo: točeno



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Iz primorske nomadske pivovarne 22Brewing prihaja tudi nekaj bolj poletno lahkotnega. In sicer gre za 1-st Slackers Session IPA z nekoliko nižjo stopnjo alkohola kot je običajno za IPA piva, toda z vsem ostalim pripadajočim - pravi lahki IPA.

Zabušantski IPA je kar dodobra motnikavega telesa, simpatične oranžno-zlate barve, to celoto pa za daljši čas prekriva precej velika in rahlo umazana bela glava. Nežnejši sadni občutek tvori začetni vdih arome, sledi pa mu še blago zaznaven seneni značaj - res pa je, da je pa vse skupaj razmeroma nežne in neizstopajoče narave. Hmeljna grenkoba je v okusu prav tako dodobra zadržana na začetku, sledi pa ji še čisto rahel sadni občutek. Za konec pivo prihrani precej suh finiš in konkretno trajajoč pookus.

1-st Slacker's Session IPA ponudi tiste lastnosti, ki jih ljubitelji piva iščejo v klasičnih IPA zvarkih, morda pa to naredi vseeno na nekoliko bolj nežen in lahkoten način. Tako bo pivo najbrž tudi bolj steklo po grlih tistih, ki so jim vseeno malo bližje nežnejši IPA okusi.





~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sorodni in podobni zvarki:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 3,2 / 5 → pivo sicer steče povsem brez težav, je lepo pitno, a nekako deluje malo premalo izrazno, oz. kljub temu, da je session IPA deluje nekoliko preveč sramežljivo za moj okus
(IZGLED: 4/5 - AROMA: 7/10 - OKUS: 6/10 - TELO: 3/5 - KONČNI VTIS: 12/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 

**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**

Ni komentarjev:

Objavite komentar