četrtek, 10. marec 2022

Lobik Imperialongus

Lobiki so se odločili zvariti nekaj novih piv, katerih imena so navdahnile računalniške igrice. Eden izmed njih je ta imperial pastry stout Imperialongus, ki bo s svojim značajem spomnil na pina colado. Navidh za ime pa je našel v igrici Among Us.   

Imperialongus je najtemnejše mogoče črne barve, večja kavnato obarvana glava pa na vrhu kozarca kar dologo postoji. V trenutku nas napade z vso desertno aromo čokoladice bounty - kokos in čokolada povsem zavladata aromi, čeprav je v ozadju prepoznati še kak sadni pridih sem ter tja. V okusu nam podari nežno sladkobo čokolade, rahlo kisljat priokus jagodičevja, malo kokosa ter predvsem izrazit pražen zaključek. Pookus pa s tem značajem še precej dolgo poleži v ustih.

Lobikov Imperialongus je polnejšega telesa, zelo žametnega telesa in nežnejše občutnega alkohola. V svojem značaju pa nam ponudi točno to kar obljubi - pina colado. Pravi desertni stout.
  

Imperialongus

Maribor

Cesarski desertni stout

12%

Kje naj ga iščem?


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Če vam je bilo všeč to pivo, poizkusite še:



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 3,7 / 5 → zelo všečna aroma, v okusu tudi ponuja zanimivo kombinacijo, malo preveč pražen, ampak ok

(IZGLED: 4/5 - AROMA: 9/10 - OKUS: 7/10 - TELO: 4/5 - KONČNI VTIS: 13/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 

**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**
  

Ni komentarjev:

Objavite komentar