torek, 29. marec 2022

Lobik The New Coffee Strain

Temni in močni Lobik bo pivopivcem prinesel poznane kavnate okuse, ki so jih fantje zapakirali v cesarski stout z okroglih 10% alkohola - to je The New Coffee Strain.
 
Lobikova kavica je zelo temno rjave barve, skorajda popolnoma črne, srednje velika kavnato obarvana pena pa na vrhu kar potraja. V aromi se izkaže s pošteno praženo, kavnato aromo, ki jo dpopolni še zelo nežen mlečno-smetanast pridih. V požirku je zmerno sladek na začetku, predvsem smetanasto, nadaljuje s srednjo nežno grenkobo in lahkotnejšo praženostjo v finišu. Pookus pa se nadaljuje še kar nekaj časa v tem nekoliko bolj nežnem značaju. 
 
The New Coffee Strain je srednje polnega telesa in svilnatega telesa. S seboj prinese kar nekaj alkohola, ki pa je izjemno zakrit in ga sploh ni občutiti. Če je v aromi precej kavnato naravnan, pa je v okusu precej bolj ne-kavopivcem prijazen.  
 

The New Coffee Strain

Maribor

Cesarski desertni stout

10%

Kje naj ga iščem?


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Če vam je bilo všeč to pivo, poizkusite še:



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 3,8 / 5 → dober, lepo se pije, prijetno sladkasto-grenkobno-pražen - mali posladek

(IZGLED: 4/5 - AROMA: 7/10 - OKUS: 8/10 - TELO: 4/5 - KONČNI VTIS: 15/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 

**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**
  

Ni komentarjev:

Objavite komentar