ponedeljek, 19. junij 2023

Clef Pina Colada Sour

Clefova serija smoothie kislih piv še kar raste. Njen član je namreč postal tudi Pina Colada Sour. Pravi pinacoladasti značaj pa pivu podajo dodatki kokosa, ananasa in limete. 

Pivo je na pogled kot kakšen gosti sok umazane zlate barve, v njem pa plava še konkretna količina kokosovih kosmičev. Vse to pa prekrije umazano bela pena, kremasta in gosta ter obstojna. V aromi prevlada kokosov značaj, ki pa ga iz ozadja počasi izpodriva zelo zrel pridih sočnega ananasa - prava tropska bombica. Požirej je v začetku rahlo trpek in nežno grenkoben, nato pa nadzor prevzame srednje nežen kiselkast priokus, ki usta le na rahlo potegne skupaj. Trpko-kiselkast pookus pa nato skupaj z nekaj citrusne svežine kar kliče po še.

Pina Colada Sour je srednje lahkotnega telesa in prijetno osvežilnega značaja, kjer do izraza pride kiselkast okus skupaj z vsemi dodatki, ki se lepo okusijo. In kot taka celota je pivo zelo sveže in uživaško.


Pina Colada Sour

Petrovče

Smoothie kisli ale

4,4%

Kje naj ga iščem?



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Če vam je bilo všeč to pivo, poizkusite še:



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 4 / 5 → na pogled deluje zelo nasiten, a je v resnici precej lahkoten, svež ter saden in ravno prav kiselkast

(IZGLED: 3/5 - AROMA: 9/10 - OKUS: 8/10 - TELO: 4/5 - KONČNI VTIS: 16/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 

**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**

Ni komentarjev:

Objavite komentar