četrtek, 18. maj 2023

Lobik Mango Bango

Očitno so v pivovarni Lobik veliki ljubitelji tropskega manga, kajti zopet so ustvarili nekaj s tem sočnim sadežen. Zvarili so sadni (NE)IPA in mu dodali še mangov pire, da v kozarcu pričara pravo sadno bombo. 
 
Mango Bango je do popolnosti motnega, sokastega telesa bledo pomarančne barve, le tanka pena na vrhu kozarca pa nič kaj ne potraja. Aroma je izjemno izrazita in prijetna s svojim tropskim sadnim značajem - sočen mango namreč kar bruha iz kozarca s svojim sladko-kiselkastim karakterjem. Požirek je zmerno grenkoben, ne pretiran, a vseeno konkretno hmeljen. Na koncu dobimo še malenkost sadne sladkobe in rahel citrusni "kick" - tako da je pivo tudi lepo in nežno mangasto v požirku. Dražeč finiš pa napove še nežen in trajajoč pookus. 
 
Lobikov mango (NE)IPA je izjemno všečen in konkretno saden - predvsem je ta značaj izrazen v aromi, a tudi v okusu ne zaostaja preveč. Zelo lepo se pije in je en tak sokec na vdih in IPA v požirku. 
 

Mango Bango

Maribor

Sadni NEIPA

5%

Kje naj ga iščem?


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Če vam je bilo všeč to pivo, poizkusite še:



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 4,4 / 5 → vrhunsko aromatičen, prijetnega okusa, zadostne grenkobe in predvsem tako zelo preprosto piten

(IZGLED: 4/5 - AROMA: 10/10 - OKUS: 8/10 - TELO: 4/5 - KONČNI VTIS: 18/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 

**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**
  

Ni komentarjev:

Objavite komentar