petek, 7. avgust 2020

Reset Mango

Pivo

Mango

Pivovarna

Reset Brewery - Brežice

Stil

Sadni NEIPA

Alkohol

4,6%



Tropska poslastica iz Resetove varilnice dobrih idej je zvarjena z dodatkom manga in treh ameriških citrusnih sort hmelja, ki bodo pivu dali res pravi poletni značaj sadne bombice in pivca popeljali na oddaljene otoke. 

Zelo izrazita sadna aroma zaznamuje ta Resetov NEIPA že od prvega bežnega vdiha naprej - sočen in sladek mango z nekaj citrusnega dodatka iz ozadja kar vabi v svoj objem izpod manjše bele puhaste glave, ki se počasi izmika. Pošteno motnikavo oranžno obarvano pivo nas v začetku požirka razveseli z nežno grenkobico, ki jo lepo spremlja zmerno citrusast priokus z nekaj blage sladkobe. Lahkotno poprast finiš poskrbi še za dodatno svež občutek, zaključi pa se z daljšim a nežnim pookusom. 

Resetov Mango bo resetiral ljubitelje NEIPA piva z lahkotnim telesom in izjemno svežino. Značaj manga, ki je tako lepo prikazan, pa bo pivce popeljal na sončno, tropsko plažo. Zaradi zadržane stopnje alkohola pa si brez problema naročite še enega. 


Kje naj ga iščem?


  • Pivnica Reset (Brežice)
  • Že v redu, Primož (Ljubljana)
  • Dobra Poteza (Ljubljana)
  • Brivbarnica (Novo mesto)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Če vam je bilo všeč to pivo, poizkusite še:



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 4,1 / 5 → kakor obljublja ime - mango vsepovsod; zelo se mi dopade, super aromatičen in izjemno lahko piten - še enega, prosim

(IZGLED: 4/5 - AROMA: 9/10 - OKUS: 9/10 - TELO: 4/5 - KONČNI VTIS: 16/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 

**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**

Ni komentarjev:

Objavite komentar