sobota, 28. januar 2017

Tuš Gold Svetlo Pivo


Ime: Tuš Gold Svetlo Pivo
Pivovarna: za Trgovine Tuš proizvedeno v Avstriji

Stil piva: Svetli ležak
Vsebnost alkohola: 5%
Na voljo: pločevinka

Ocena: 1,4 / 5 → komajda še pivo
(IZGLED: 2/5 - AROMA: 7/15 - OKUS: 2/15 - TELO: 2/5 - KONČNI VTIS: 1/10)

Brez ovinkov povedano, Tuš Gold Svetlo Pivo je še eden izmed nabora supermarket piv, ki jih lahko najdemo v verigah trgovin naših največjih trgovcev. Nizka cena in nizka pričakovanja.

Prvi znanilec katero pivo pijemo je kristalno jasna zlata barva ter še kar velika bela glava zelo uboge obstojnosti. Sladna aroma je zelo nežna, v sebi pa skriva nekaj kruhastih not, nekoliko prašnih, ter zelo blag pridih sladkih jabolk. Za okus ne moremo reči, da je izrazit, čemur bomo kasneje zelo hvaležni. Nekaj začetne sladkobe kruha vseeno nadomesti zelo blag občutek grenkobe, ki pa izgine v trenutku. Za njim pa tako ostane izjemno neprijeten pookus, ki zelo spomi na zdravila in še kaj kar ne bi omenjali.

Od Tuš Gold Svetlega Piva dobimo točno tisto, kar si od te vrste piva lahko sploh obetamo. Poceni vodeno telo, ki na trenutke sicer nekoliko spomni na pivo, a to je tudi vse. Le redki bodo navdušeni nad njim.
Cena: 0,76€ (0,5l; pločevinka)

Kje ga najdem?
  • Trgovine Tuš (po Sloveniji)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sorodni in podobni zvarki:

1 komentar:

  1. ma dobro, še kar, da se ga piti ... res pa ne gre za kakšno žlahtno grenkobo, enako velja za poljska, sicer pa komu tudi češka ne odgovarjajo, ravno zaradi omenjenega prisilnega okusa ... potem ugotoviš, da je unionček popolnoma okay

    OdgovoriIzbriši